Mijn favorieten

Huis verkopen

Het verkopen van een woning is maatwerk!
Het begint altijd met een bezoek bij u thuis en de nadere kennismaking met u en ons kantoor. Hieruit volgt een vrijblijvende offerte waarin wij aangeven wat wij als opbrengst van uw woning verwachten, wat wij als vraagprijs adviseren en wat u van ons mag verwachten tegen welk tarief.

Het succes valt of staat met de prijs/kwaliteit verhouding van uw huis, de presentatie & marketing inzet en het netwerk van de makelaar. Voor een juiste presentatie van uw woning maken we gebruik van een professionele fotograaf die alle woningen voor ons fotografeert.

Gedurende het gehele verkoop proces zorgen we voor een goede communicatie. We onderhouden regelmatig contact met onze klanten. Tevens gaan wij goed om met eventuele potentiële kopers. 

Een goede service naar klanten toe is voor ons een voorwaarde. Wij vinden dat bij een belangrijke en kostbare beslissing van aan- of verkoop van een woning de klant zich altijd vertrouwd moet voelen bij een makelaar. Verder zijn wij klantgericht: we verplaatsen ons als het ware in de huid van de klant. Alleen dan kun je als makelaar het vertrouwen van je klant verdienen.

Wij maken graag kennis met u om ons plan van aanpak voor uw woning door te spreken in een persoonlijk gesprek.  Ook geven wij enkele voorzetten over hoe we duidelijke afspraken, bijvoorbeeld over adverteren, met u als klant kunnen maken.
 
Deze eerste kennismaking met waardebepaling doen wij geheel vrijblijvend.