Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Trompet 22 H in Enkhuizen 1601 MK

De Trompet 22 H

1601 MK Enkhuizen
Vraagprijs € 95.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein "Schepenwijk" in Enkhuizen bieden wij u te koop aan deze volledig afgewerkte en ingerichte bedrijfsruimte met een totaal GVO van 190 m2.
Het totaal is gelegen op 128 m2 eigen grond.
Door de goede ligging aan de provinciale weg van bedrijventerrein "Schepenwijk" is het object makkelijk te bereiken vanuit zowel Hoorn als Lelystad. De upgrade van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² In units vanaf 95 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein "Schepenwijk" in Enkhuizen bieden wij u te koop aan deze volledig afgewerkte en ingerichte bedrijfsruimte met een totaal GVO van 190 m2.
Het totaal is gelegen op 128 m2 eigen grond.
Door de goede ligging aan de provinciale weg van bedrijventerrein "Schepenwijk" is het object makkelijk te bereiken vanuit zowel Hoorn als Lelystad. De upgrade van de Westfrisiaweg zal een nog betere bereikbaarheid bewerkstelligen.

Indeling:
Via de elektrisch te openen overheaddeur (Crawford, deuropening 3,85 m breed en 4,10m hoog) en de separate loopdeur heeft u toegang tot de bedrijfsruimte. De vloeroppervlakte is circa 8 x 12 meter met een vrije hoogte van circa 4,3 meter. De vloerbelasting bedraagt 1.000 kg p/m2.

Via de hardhouten trap komt u op de goed afgewerkte kantoorruimte voorzien van een ruim en modern toilet, een kantine (circa 24,5 m2) en 2 kantoorruimtes van circa 18m2 en circa 42m2. De lichtinval is goed door de ramen aan de voorkant. Daarnaast is deze ruimte voorzien van verlichting verwerkt in het systeemplafond met een hoogte van circa 2,45m. De indeling is flexibel. De unit is uitgevoerd met licht- en krachtstroom, gas en water. De vloerbelasting bedraagt circa 300 kg p/m2.

De bedrijfshal is bereikbaar via een 4 meter brede toegangsweg aan de voorkant.
Prima bedrijfsruimte, welke voor vele doeleinden geschikt is.

Bijzonderheden. Deze unit heeft op dit moment een tussendeur naar de door collega Bloemendaal makelaars te koop aangeboden bedrijfsruimte op nummer 22 I.
Verder kan de unit ook in combinatie worden gekocht met De Trompet 22 G
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 95.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² Perceeloppervlakte 132 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 430 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 95 m² Oppervlakte kantoorruimte 95 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 95 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Luchtbehandeling
Airco
Oppervlakte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Vrije hoogte
430 cm
Vrije overspanning
8 m
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
95 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.